Raya Special!

Untuk pembaca-pembaca L.U.V.E.,

Ini hadiah hari raya saya untuk kalian. Nak bagi duit raya, tak dapat la...ampun! Lagu-lagu dari L.U.V.E boleh kalian dengar secara eksklusif, hanya di Khutub Pingu. Kat tempat lain tak ada! Kalian boleh lihat ikon untuk Gudnite, sweet luv dan Untuk Melupakanmu di sebelah kanan, atas Cafe Marooned.

Liriknya, saya yang tulis. Melodi yang keren banget tu kawan saya yang bikin. Amerju namanya. Yang menyanyi pun, dia. Harap-harap tak lama lagi dia akan keluar album sendiri, insyaALLAH.

Anyways, ENJOY!

Comments

lieawulf said…
ok gak la lagu tu...macam band indonesia lak yang nyanyi..kudos to u and amerju...tapi, err...music lagu dua2 tu cam nak same la