Friday, 17 April 2009

Kiki No. 5, Bab 3

Hi people!

Kiki No. 5, Bab 3 dah saya publish. Alhamdulillah. Ilham datang dengan agak lancar. Syukur kepada-Nya.

Anda boleh baca di sini.

Esok saya akan berada di KL International Book Fair 2009 di PWTC, dari jam 10 pagi sampai 6 petang. InsyaALLAH. Sabtu depan pun begitu juga. Tapi jangan kecewa kalau saya ni indah khabar dari rupa....

Anyways, untuk info lebih lanjut, boleh dapatkan di laman web Jemari Seni.

Wish me luck!

And love you all! :)

4 comments:

sha filan said...

ahaha xde indah khabr dr rupe pun...everything just fine...hehe..n wonder how u r still a single person...hehehe all the best!

heartyra said...

amek gmbr ngan pingu toha setelah dipaksa oleh fairus..hehehe..=p

Encik Diamond said...

owh...

unfortunately, I am STILL single & berkucing.

entah la... L yg saya tunggu tu belum sampai2 lg.

insyaALLAH, dlm tahun ni gk sy akan mendptkn seorg awek(s). huhu!

ah, heartyra yg kawannya emmy n kawannya fairus... mmg six degrees of separation betul!

munirah said...

sumenyer ok jer..
xde pun indah kabar dr ngupa..
minta autograph td lupa nk bergambar..
huhu..

nyway, keep it up.