Akhirnya.... sambung lagi.


from Emerald Treasures


Salam,

Memang dah lama ku nak menulis di blog ni. Sibuk dengan kerja. Hidup sedang lintang-pukang. Tak ada mood. Fesbuk. Tak tahu apa nak tulis. Sibuk baca buku orang lain. Tak ada apa nak update. Tengok wayang. Sibuk dengan 1 4 3. Sakit. Writer's block. Dan paling utama - MALAS.

But anyways, hidup mesti jalan!

1 4 3 dah submit pada Kaksu dan Kakyah untuk penilaian.

Kiki No. 5 Bab 4 baru publish kat http://kikinombor5.blogspot.com/ Insya-ALLAH, nanti ku akan sambung menulis Kiki No. 5 sebab 1 4 3 dah siap. Perancangannya nak publish satu bab setiap satu minggu. Yang ku tulis tu bukan final version tapi draf mentah yang nanti akan diuli bila dah siap semuanya. Kalau nak publish ke print version, tunggulah!

Dah masuk 10 hari terakhir Ramadan, kan? Semoga makin bertambah amal kita dan melimpah rahmat-NYA untuk kita. Sama-samalah kita, okey!

Insya-ALLAH, ku akan terus menulis dan update blog ni, bila-bila yang patut.

P/S: Ku dah jumpa seorang perempuan baju ungu. Suzanna. Orang panggil dia Sue. Ada juga panggil dia Ana. Dia part-time model.

Haha!

Comments

Hafiz said…
This comment has been removed by the author.
Hafiz said…
pingutoha, mne your pic? pingutoha org yg misteri..hehe..em, prempuan bju ungu tu mmg wujud la ea..haha..i'm one of your fans..keep up your good work dude! ;-)
Pingu Toha said…
pis, pics tade. maluuuuuuuuuu!!!