1 4 3 3


Kalau kau mahu harta segah Pemberley, carilah Mr. Darcy
Biar dia punya pride, dan kau punya prejudice
Kalau kau mahu ayat-ayat cinta yang Islami, carilah Fahri
Jejaklah dia di antara lorong-lorong Al-Azhar
Kalau mahu cerita sekadar roman picisan, carilah Uth
Dan tolong eritkan dia, what love really is.

Tapi kalau kau mahu aku? Beritahu aku, I love you too.

5 comments:

Nadewas said...

good one!

shahirah2749 said...

thanks for shAring a very direct and meaningful pieces~

arissa said...
This comment has been removed by the author.
arissa said...

Nice words...

Nak tanya lah, buku ni dah ada kat pasaran kan?
tq

ayamloveduck said...

woah! *speechless*...simple yet so meaningful :)