As requested: Amri (feat. Hafidz) - Cinta


Ku telah dipaksa ntuk secara ikhlas memaparkan Amri (feat. Hafidz)'s Cinta supaya beliau lebih popular dalam kalangan fangirls. Demi sebuah persahabatan, ku turutkan jua. Katanya ramai yang tapaham dengan ending vidio tersebut. Ku tengok sekali aja (sa-lepas 2-3-7 kali cobaan menahan gelak pecah perut) dah tahu yang inti vidio tersebut ialah mengenai Am yang coba melarikan diri dari diri beliau seniri. Ala2 in denial gitew! Ala2 I'm in love, NOT!

Jangan salah faham. Ku terpaksa menahan gelak pecah perut bukan kerna ku memperlekehkan hasil kreativiti Am. Ku menahan gelak pecah perut yang gembira. Mana lagi ku nak dapat kawan yang sanggup memperjudikan populariti dalam kalangan fangirls beliau dengan menghasilkan vidio tersebut. Am sa-jenis orang yang tahan malu. Keyakinan beliau tinggi. Ku kalah dengan beliau dari segi itu. Pada ku, mutu vidio tersebut sangat BEST! The continuity is smooth and well-executed. Ku paling suka masa beliau menari backwards (menit 1:59 dan 2:14). Stylo kot!

Anyways, ku harap suatu hari nanti ku akan dapat kekuatan ntuk vidioclip yang lebih hebat dan seterusnya merampas fangirls Am dari genggaman beliau! HUAHUAHUA

To Am, CONGRATS!!

4 comments:

Am said...

Huahuahua. Review paling best so far!

Takpe, akan ku bagi keyakinan ituh nanti bila aku balik. Pastu boleh kita mencapap bersama-sama:P

Nadewas said...

wow!! AM!!! ur in love?????? woohooo!! cayalah!

Am said...

Spekulasi liar jer tuh

siti jaharah ariffin said...

mule2 tgk intro dh mcm video klip lagu korea..=)haha.

well,not bad.
=p