Untitledentahkeberapaentah


Masih dalam fasa meroyan.

Ku hanya mampu berdoa mohon dikuatkan hati. Ntuk melupakan 'dia', belum boleh lagi. Ku cuba. Pernah seorang teman kata, 'Kalau ko cinta beliau, kejadahnya ko boleh lupakan beliau?' Or something to that effect. Ku diam. Memang seharusnya ku lupakan 'dia'. Seharusnya ku move on. Tapi macam belum boleh lagi. Baca buku ingat 'dia'. Online ingat 'dia'. Tak online pun ingat 'dia'. Pi KLIA ingat 'dia'. Makan biscuit ingat 'dia'. Dengar lagu ingat 'dia'. Menulis ingat 'dia'. Buat hantaran ntuk Paksu ingat 'dia'. Tinguk Paksu bertunang ingat 'dia'. Makan sorang2 ingat 'dia'. Pegang henpon ingat 'dia'. Delete sms ingat 'dia'. Delete nomor ingat 'dia'. Hidung berdarah ingat 'dia'. PEH. Dasat tul penangan cinta tak kesampaian ni kan? Time kijo je yang ku tak ingat 'dia'. Tu yang sampai boleh skip bekpes dan lunch tu. PEH. Kejadahnya menjahanamkan diri seniri? Entah. Sekarang ni rasa macam tak seronot dah nak seronot2. Tade serela. Sebab tade 'dia'.

Tak. Ku yang mentiadakan 'dia'. Terpaksa. 

If  we continue this, it will only hurt us both. 

Kental. Tapi kejam.

(Ingat 'dia' buatkan ku ingat Dia)

1 comment:

msdaisy said...

Only times will heals.. I believe on that and now me too struggling to forget "dia"

Chaiyuk Chaiyuk for us.

Take care :)