FAQ

Ini adalah Amri’s Pingu Toha's Frequently Asked Questions(FAQ) keluaran pertama. FAQ ini ditetapkan sah sehingga 15 Februari 2012.

[Amaran: Ini adalah entry menganjing. Read at your own risk]

1. bila maw kawen?
Entah. Bila dah nikah, kawen lah.

2. bila maw siap novel?
Novel yang manakah?

3. bila maw siap buku baharu?
Lepas siap novel.

4. syiapa L?
Beliau sa-orang gadis.

5. sudah jumpa L?
Bulum. Dan takkan jumpa lagi sebab sudah lupa wajah beliau.

6. Hlovate itu laki2 kah ponpuan kah?
:)

7. syiapa Hlovate?
Kakyah *koma*

8. baju baharu kah?
Tak. Baju lama tapi baru pakai.

9. awak lahir tahun berapa?
1984.

10. SIYES??? - sebab they always thought I'm a bit younger.
*dijawab melalui senyuman kepuasan*

11. mana gepren?
Tanak dah gepren2. Nak kawen terus.

12. Amboi~ pernah dikeciwakan kah?
Amboi~ mulot~

13. awak ni gay kah?
Hikhik *koma*

14. awak pi gym kah?
Tak. Takut.

15. habis. bagaimana kah awak menten?
Menten kah? *sambil merenung pewut*

16. awak dok mana?
Mutiara Damansara je.

17. busy tak sekarang?
Busy. Tapi malas. *habis lah kena kuiri*

18. ko tak join kah?
TAK AJAK. kthnxbai

19. bila nak bertunang?
Kawen pun bulum macamana nak bertunang kot!

20. awak, bila lagi?
RUJUK soalan 1, 2, 3, 11, 19 dan 20.

Ada lagi soalan yang ingin ditanya? Sila tinggalkan di dalam ruangan komen supaya boleh dikompilasikan dalam keluaran kedua kelak.

Comments

Adibah Jumali said…
bagaimana boleh terlintas untuk menulis novel ya?
Am said…
Kenapakah saudara Amri seolah-olah memberikan inspirasi kepada anda untuk menulis blog sejak kebelakangan ini??
Pingu Toha said…
seme persoalan akan dijawab dalam post sa-lepas tarikh 12 February. Keep 'em coming!
Ahmd Ibrhm said…
KENAPA TAK DATANG HI-TEA JS MASATUH OMG KEKE :P
Annisa said…
Kenapa Pingu Toha tak tukar nama jadi Tun Teja Ratna Benggala?