Friday, 15 March 2013

EPIK CINTA DARI AGÏA: A Review

Ini cerita basi tapi it's a review from a friend yang memang quite hard to please in term of whot a good storytelling (or book) is. Dia dah baca my novel (I don't know if ada lagi orang lain yang baca) and wrote a review about it.

Click the picture (also dia yang tangkap) below to read his review.


Thank you Yuda Kaizar!!

2 comments:

ctmy said...

assalamualaikum,
i have read your novel... tapi kan, kenapa lah pendek jer cerita die... masih terbayang-bayang bumi agia. Juga tautan mata antara kama dan alanah... oh tak sabarnya menanti kisah seterusnya... kenapa? why? why must it stop there leaving us wondering of the resolution between the lovers... my suggestion is, in the next book please include the pictures of main characters so that we could fantasizing the characters while savouring the epic. plus, please include the index for the bahasa alrasyd... senang nak faham... huhu... just my 2 cents sir... good luck to ok... and dont be too long for sequel alright.

Anonymous said...

Assalamualaikum Pingu..
sy da baca novel nie,bru je beli last week,punye la semangat habeskan bace dlm 3ari. tapi...knape bersambung,?huwarghhh bile nk wujud smbungan buku ni,? plizz cepat sikit, tak sabar ni. thank U,da lame x wujud bku2 genre cmnie,n i'm a big fan of epic stories. -Balqis-